fbpx

УСЛУГИ

Дел од услугите кои ги нудиме

Стручна Помош

Доколку ви е потребна било каква стручна помош,ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Здравствени Совети

Секогаш сме спремни да ви дадеме совет за вашето здравје.

Совети за дозирање

Секогаш добивате совети и информации за дозирање на производите за кои сте заинтересирани.

Совети за употреба

Секогаш добивате совети за употреба на производите за кои сте заинтересирани.

ЗА НАС

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ!

Аптеките на ДНА АННИ ФАРМ имаат континуирано збогатување на портфолиото со производи, постојано го подобруваат позиционирањето на пазарот и достапност до нашите ценети клиенти.

Повеќе
lekovi

НАЈПРОДАВАНИ ПРОДУКТИ

Погледнете ги нашите најпродавани продукти

СТРУЧНИ СОВЕТИ

БРЕНДОВИ И УВОЗНИ ПРОДУКТИ

УВОЗНИЦИ СМЕ НА ГОЛЕМ БРОЈ СВЕТСКИ ПРОДУКТИ.